da

Om os

EN HISTORIE FULD AF STOLTHED OG PASSION

Da Johannes Spek i 1968 grundlagde sit snedkerværksted i Vamdrup og gav det navnet SPEKVA, havde han masser af idéer og visioner. Men frem for alt havde han en kærlighed til træ og godt håndværk, der kombineret med et udtalt forretningstalent hurtigt fik den lille virksomhed til at vokse.

Fra at fremstille en bred vifte produkter i træ begyndte den driftige snedkermester efterhånden at specialisere sig i bordplader. Det skulle vise sig at være en rigtig god idé, både på det danske hjemmemarked og i resten af Europa, hvor en lang række eksportmarkeder begyndte at komme til op igennem 1990’erne.

Selvom både salg, produktionsfaciliteter og medarbejderstab hele tiden voksede, var der imidlertid tre ting, der forblev uændret: Den skarpe holdning til kvalitet, den ægte kærlighed til det gode snedkerhåndværk – og den oprigtige stolthed over at skabe nogle af verdens fineste bordplader.

I 2009 blev Aalborg Træindustri A/S fusioneret ind i virksomheden, og med ét slag blev der lagt yderligere 22 års erfaring og knowhow til SPEKVA’s eventyrlige historie.

I dag er SPEKVA blandt de førende europæiske producenter af bordplader. Med en unik kombination af dygtige håndværkere og state-of-the-art produktionsteknologi. Med en passion for de klassiske kvalitets- og servicedyder og en vilje til hele tiden at tænke nyt og være i front. Og med en stolthed, der kan ses og mærkes i hvert eneste produkt – og som du vil opleve i mødet med hver eneste medarbejder, hvoraf mange har været hos os i mere end 25 år.

WE ARE PROUD. WE ARE SPEKVA

Gennem unikt håndværk, service og kvalitet når vi vores mål:

Mere end blot en overflade

Spekva Kontrolrapport Eco